Usluge

Tokom višegodišnjeg rada smo svoju delatnost širili i prilagođavali evropskim i svetskim standardima. Još jedan ključan faktor za proširenje naših usluga ste, Vi, i Vaša potreba da na jednom mestu možete da sredite Vašu kosu, nokte, lice. Da se našminkate za scenu, venčanje ili Novu godinu.

Ako ste umorni, nudimo Vam različite masaže tela i lica, a od skoro, u našoj ponudi je Medicinski duodni laser sa fokusirajućim delovanjem, koji radi po principu tri talasne dužine. Značajno je što laser ne zahteva da vam koža bude neosunčana pre korišćenja, dakle, i u letnjim mesecima, kada Vam je koža preplanula, postićićemo isti efekat.

Nikad nismo pravili kompromis sa kvalitetom. U prilog tome, govori i činjenica, da u salonu koristimo vrhunske preparate za kosu, CND gel lakove koji ne oštećuju nokatnu ploču, naprotiv, štite nokte i čine ih jačim. Sa licem nema šale, a odgovor na to su profesionalni francuski preparati brendova Sothys i Matis.

Nismo zaboravili ni na gospodu! U našem salonu mogu da srede kosu, da se opuste uz masažu i obave tretmane depilacije i epilacije.

Najmlađima nudimo „šišanjac“, najrzličitije frizure za devojčice – od pletenica, punđi i lokni sa šljokicama ili bez:-)

Ovo je porodičan salon i svi ste dobro došli!