O nama


Zovem se Slavica.

Ovo je moja priča…

Kada sam devedesetih došla u Beograd, ne zato što sam htela, nego zato što sam morala, pored silnih promena na koje je trebalo da se naviknem u novom okruženju, ispred mene se postavlja još jedan izazov – srednja škola.

Zapravo, životni poziv.

I u takvoj životnoj dinamici, to je jedino pitanje na koje sam znala odgovor.

I bio je bez greške.

Još kao devojčica, volela sam da “petljam” oko kose. Prvo sam češljala lutke, pa drugarice, mamu pa i  njene drugarice, i kako sam odrastala, nisam osećala da sam kosu “prevazišla”, pa sam pravila frizure za svadbe i mature a da nisam imala dan frizerske škole.

Postala sam profesionalni frizer.

Volim promene koje nastanu posle šišanja, zadovoljstvo žena posle farbanja ili tretiranja kose pramenovima, volim da “lomim”, “talasam”, “peglam”…volim sve što uključuje čulo dodira, što se radi šakama i prstima, za šta je potrebno imati takta.

Svoje interesovanje počinjem da širim u pravcu nege lica i tela. Veliku zahvalnost na podršci i pruženom znanju dugujem Akademiji za estetiku i kozmetiku koja mi je ukazala na savremene tehnološke pristupe u nezi lica i tela, koristeći najbolje profesionalne preparate.

Iako živimo pod stresom i ne možemo da pobegnemo od loših vesti, ja svoj antistres i detoks vidim u masaži lica i tela. Shvatila sam da za mene nema boljeg botoksa:-) i relaksacije. Za mene je to beg od nekada ružne svakodnevice i ujedno, obnavljanje energije koja mi je potrebna za svaki naredni dan.

Trudim se da uvek imam sređene nokte, trendy frizuru i negovano lice. To vreme koje posvećujemo sebi je mnogo važno, pa se nekad poprilično dovijam da ga volšebno sebi omogućim.

Danas sam vlasnica salona Nevena i sve svoje ljubavi sam objedinila baš tu, u mom salonu. Nisam sama. Oformila sam odličan kadar koji deli moje ideje i ambicije i koji su profesionalci u svom poslu.

Zovem se Slavica i danas sam zadovoljna žena.